Even voorstellen

Voorzitter

Ik ben Emma Zwan. Ik zit in mijn 4e jaar van de studie leraar geschiedenis tweedegraads. Ik ben de voorzitter van MEGA. Je kunt bij mij terecht voor al je vragen rondom de organisatie van de studievereniging. Tevens ben ik ook voorzitter van de activiteitencommissie, en kun je bij mij dus ook terecht als je ideeën hebt voor een leuke activiteit. Ik ben er natuurlijk ook voor al je geschiedenis vragen. 🙂

Penningmeester

Ik ben Daniël Mellema, derdejaars student aan de lerarenopleiding algemene- en bedrijfseconomie. Daarnaast ben ik penningmeester bij de studievereniging MEGA. Eén van mijn taken is bijvoorbeeld het opstellen van een begroting. Heb je een vraag over MEGA, of wil je gewoon een praatje maken? Dan ben ik veel te vinden op de 5e etage van het KSH. Tot snel!

Secretaris

Hallo iedereen!
Ik ben Sharrilynn Felicia, 22 jaar en ik woon in het prachtige Almere. Ik ben tweedejaars student leraar maatschappijleer en secretaris van studievereniging MEGA! Als secretaris kan je bij mij terecht voor al jou vragen rondom je aanmelding. Je zal mij altijd vinden tijdens de evenementen en activiteiten van de vereniging.
Graag ontvang ik input van de leden over de vereniging. Ontbreekt er iets? Waar heb jij nog meer behoefte aan? Of wat bevalt je juist heel erg? Ik hoor graag de tips en tops van je onder het genot van een drankje.
Tot snel!


HvA Amsterdam
Kohnstammhuis
Wibautstraat 2-4
megastudievereniging@gmail.com

%d bloggers liken dit: